Over Branderhorst Solar cleaning

Branderhorst Solar Cleaning is specialist op het gebied van zonnepanelenreiniging. Wij bieden u één aanspreekpunt met wie u uw wensen kunt bespreken. Ons team van circa 90 medewerkers staat garant voor een professionele uitvoering. Stuk voor stuk professionals in hun eigen vakgebied met ruime kennis en ervaring en de beste machines en technieken. Wij zijn OSB en NEN 4400-1 gecertificeerd en staan daarmee garant voor een professionele bedrijfsvoering.

Dierenwinkel Putten voorkant
Over branderhorst

Alleen de beste professionals

Wij doen ons werk met passie en zijn er trots op dat wij onze klanten de best mogelijke service bieden. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en gebruiken de nieuwste apparatuur en materialen om zonnepanelen te reinigen. Wij richten ons op gastvrijheid en klanttevredenheid en zorgen ervoor dat onze klanten tevreden zijn met de service die wij leveren.

“Branderhorst heeft ons een geweldige dienst bewezen. Wij hadden snel hun werkzaamheden nodig en door snel en flexibel schakelen kon dat ook. Super service. Daarnaast zijn wij erg tevreden over het resultaat. Patrick heeft goed werk verricht!”
“Super service. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. De medewerker van Branderhorst heeft goed werk verricht!”